Opleiding

Opleiding

Iedere advocaat en iedere (kandidaat) notaris is verplicht om periodiek een aantal studiepunten te halen in het kader van de permanente educatie (‘PE-punten’).

Ook zonder die verplichting is het een must om je als adviseur te blijven ontwikkelen. Scherp en up to date zijn, daar gaat het om.

Met decennialange onderwijservaring als docent en examinator aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Nyenrode Business Universiteit, beroepsopleidingen, de Grotius Academie en bij vele kantoren en instellingen kennen wij het klappen van de zweep. Aangevuld met een eveneens decennialange praktijkervaring weten we waar we toegevoegde waarde hebben.

Wil je een cursus op maat, het kan! Of je dat nu individueel wilt, met je eigen kantoor, met andere zelfgekozen kantoren of in een overzichtelijke groep op basis van individuele inschrijving, het kan allemaal! En natuurlijk beschikken wij over een heel pakket van (met name) ondernemingsrechtelijke cursussen.

Goed om te weten! Niet alleen voor onze cursussen, maar ook voor onze strategiesessies en het opstellen en uitwerken van een persoonlijk ontwikkelingsplan kunnen PE-punten worden behaald! OrangeFox is geautoriseerd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie om cursussen te mogen aanmelden voor opleidingspunten.