Teambuilding

Teambuilding

Niets is zo belangrijk als een sterk team. Het runnen van een kantoor is topsport. Om samen successen te behalen is het essentieel dat iedere teamspeler zijn of haar taak optimaal uitvoert, met oog voor het totaal en met plezier en voldoening voor zichzelf.

Onderhuidse irritaties, onbegrip en het niet kunnen zeggen wat je denkt of voelt, zijn factoren die de weg naar de top blokkeren. De ketting is zo sterk als de zwakste schakel!

De factoren die het succes beïnvloeden komen meestal voort uit onbekendheid. Onbekendheid met elkaar.

Tijdens onze teambuildings-evenementen wordt er gewerkt aan de teamgeest. De mogelijkheden die we daarvoor hebben zijn onbegrensd. Enkele mogelijkheden vind je hieronder.

En vergeet niet (!): wij maken ALTIJD een programma op maat! Met aandacht voor specifieke wensen en specifieke problemen of vraagstukken.

Een kleine greep uit onze mogelijkheden:

  • OrangeFox heeft de beschikking over een eigen vergaderlocatie inclusief kookstudio waar onder professionele begeleiding samen gekookt kan worden.
  • Kook je liever niet zelf maar wil je wel genieten van absolute topkwaliteit? OrangeFox regelt een rondleiding door de groententuin van twee sterren restaurant Tribeca en aansluitend een onvergetelijke avond in het restaurant.
  • Wil je jouw collega’s liever laten voelen wat je van ze vindt? Onder begeleiding van een boksleraar kunnen de handschoenen aangetrokken worden voor een sessie business boxing.
  • Gaat jouw voorkeur uit naar gezamenlijk afzien op de hei of in het bos? Kies dan voor de bootcamp optie.
  • Wil je in onder begeleiding van een oud-commando discussiëren over de noodzaak van vertrouwen in teamverband? Dan kies je daarvoor.

Zijn er meer opties die je aanspreken? Dan combineer je er toch een aantal.